slide
tovább ...

New slide

Munka és család - összeegyeztethető?
slide
tovább ...

New slide

Elkötelezett, boldog munkavállalókat szeretne?
slide
tovább ...

New slide

mtd PRIZMA -sokszínűségi szervezetfejlesztési modell
slide
tovább ...

New slide

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatna? Segítünk!
slide
tovább ...

New slide

Vezetők, munkatársak egyedi igényekre épülő képzése
slide
tovább ...

New slide

Egyedülálló képzések az Esély Akadémián!
slide
tovább ...

New slide

CSR tanácsadás - a legjobb szakértőkkel KKV-k-nak is!
slide
tovább ...

New slide

Fókuszban a nők előmenetele!
slide
tovább ...

New slide

Vállalati diversity programokat szervezne?
slide
tovább ...

New slide

Diversity+Employer Branding= Diversity Branding
slide
tovább ...

New slide

Generációs sokszínűség és digitalizáció?

Alapelveink

Értékteremtés

Az mtd Tanácsadói Közösség megalapításával célunk volt egy értékteremtő, társadalmilag igen hasznos szakmai közösség létrehozása és működtetése.

Felelősségvállalás

Felelősek vagyunk tevékenységünkért, munkánk minőségéért. Ez számunkra nem teher, hanem lehetőség.

Kölcsönösség

Szeretünk adni, talán jobban, mint kapni. Látjuk azonban, hogy nyitottságunk eredményeképpen,  a “jó energiák” felénk is nagy erőkkel áramolnak.

Megoldásorientáltság

Hiszünk abban, hogy nincs lehetetlen, mindenre van megoldás. Még olyan reménytelennek tűnő területen is, mint az esélyegyenlőség. Munkavégzésünk során is célunk a “dobozból való kilépés”, ötletgeneráló új gondolkodási módok, eltérő szemléletek alkalmazása.

Fenntartható növekedés

Hosszútávra tervezünk, nincsenek velünk szemben rövid távon óriási eredmény elvárások. Számunkra az üzleti és a társadalmi haszon egyenértékű, egymást és a fenntarthatóságot támogató eredményességi mutatók.

Rugalmasság

Viszonylag kicsi, de nagy mobilitású projektszervezetként jelentős rugalmassággal bírunk. Ez jól megmutatkozik a velünk való együttműködések folyamatában, mind szervezeti döntéseink, kollégáink delegálása, határidőink, feltételeink kialakítása terén nagy önállósággal és rugalmassággal állunk ügyfeleink, partnereink rendelkezésére.

Közösségépítés

Nagyon hangsúlyos számunkra a munkahelyi esélyegyenlőség témája iránt elkötelezett szakértők és vállalatok összefogása, aminek érdekében olyan rendezvényeket, tapasztalatmegosztó fórumokat, képzéseket szervezünk, amelynek keretében lehetőség nyílik az együttgondolkodásra, kapcsolatépítésre.

Egyensúly

Nemcsak tanítjuk, de mi magunk is törekszünk a harmóniára, mind a munka, mind a magánélet tekintetében. Persze ez sok odafigyelést önfegyelmet, és céltudatosságot igényel, de hosszú távon elmondható, hogy az egyensúly megtalálása és következetes megtartása a minőségi munka, az egészség záloga.

Jövőkép

Határozott és optimista elképzeléseink vannak arról, hova szeretnénk mi magunk eljutni, és hova szeretnénk közös munkánk eredményeképpen eljuttatni ügyfeleinket, partnereinket. A jövőbe vetett hittel és kitartással ez meg is fog valósulni.