slide
tovább ...

New slide

Munka és család - összeegyeztethető?
slide
tovább ...

New slide

Elkötelezett, boldog munkavállalókat szeretne?
slide
tovább ...

New slide

mtd PRIZMA -sokszínűségi szervezetfejlesztési modell
slide
tovább ...

New slide

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatna? Segítünk!
slide
tovább ...

New slide

Vezetők, munkatársak egyedi igényekre épülő képzése
slide
tovább ...

New slide

Egyedülálló képzések az Esély Akadémián!
slide
tovább ...

New slide

Szeretné, ha az eltérő generációba tartozó kollégái támogatnák egymást?
slide
tovább ...

New slide

Érdekli, hogyan teheti hatékonyabbá a nők előmenetelét?
slide
tovább ...

New slide

Vállalati diversity programokat szervezne?
slide
tovább ...

New slide

Diversity+Employer Branding= Diversity Branding
slide
tovább ...

New slide

Generációs sokszínűség és digitalizáció?

Diversity Branding – Sokszínű Munkáltatói Márkaépítés

Az elmúlt évek hatalmas változásokat hoztak a munkaerőpiacon. Korábban a munkavállalók versenyeztek a munkaadókért, mára fordult a kocka, már a munkaadók vívnak csatát a tehetséges, képzett munkavállalókért. A cégek márkává, a betöltendő pozíciók eladandó termékké váltak. A munkaadói márka akkor is jelen van, – és hatással van adott cég munkaerő vonzó és megtartó hatására – ha nincs tudatos építkezés mögötte, ha nem fektet adott cég abba energiát, hogy megkülönböztesse munkaadóként magát versenytársaitól.

Kiemelten fontossá vált, hogy a cégekről, mint munkáltatókról, mit gondolnak a munkaerőpiacon, milyen élmény kapcsolódik, egy-egy foglalkoztatóhoz, vagy éppen, milyen szinten áll a szervezeti boldogság. Véleményünk szerint, mindehhez nagy mértékben hozzájárul a munkahelyi esélyegyenlőség, szervezeti sokféleség fejlettségi szintje, ebből a megfontolásból alakítottuk ki képzésekből és tanácsadási tevékenységből álló, “diversity” fókuszú Employer Branding fejlesztést célzó, szolgáltatási palettánkat.

A munkáltatói márka alapvetően minden olyan speciális értéket és ajánlatot magába foglal, melyet a cég, mint munkaadó közvetí­t, ígér a meglévő – és jövőbeli munkavállalói felé. A munkáltatói márkaépítésben a HR, marketing és kommunikációs területek együttműködésére van szükség, és alapvető fontosságú a vezetés, cégtulajdonosok stratégiai támogatása.

A munkáltatói márka (brand) hatékony kommunikációja segí­t a cégeknek kedvező képet kialakí­tani saját magukról, bevonzani, motiválni, elkötelezetté tenni és megtartani a számukra fontos munkavállalókat, amely erősiti a piaci pozíciójukat is.

Milyen együttműködést kínálunk?

A munkáltatói márkaépítés során, tanácsadóként a cég üzleti és HR stratégiáját/céljait kiindulópontként vesszük figyelembe, ezekkel, és a belső és külső márkakutatásokkal összhangban tervezzük meg a stratégiát, a munkavállalói életutakat támogató programokat és a kommunikációs akciókat.

A fejlesztési folyamat végrehajtásánál a közös munkára, az együtt  gondolkodásra alapozunk. A cégvezetés és a munkatársak sikeres bevonásával készítjük elő a jól működő munkáltatói márkastratégiát.