slide
tovább ...

New slide

Munka és család - összeegyeztethető?
slide
tovább ...

New slide

Elkötelezett, boldog munkavállalókat szeretne?
slide
tovább ...

New slide

mtd PRIZMA -sokszínűségi szervezetfejlesztési modell
slide
tovább ...

New slide

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatna? Segítünk!
slide
tovább ...

New slide

Vezetők, munkatársak egyedi igényekre épülő képzése
slide
tovább ...

New slide

Egyedülálló képzések az Esély Akadémián!
slide
tovább ...

New slide

Szeretné, ha az eltérő generációba tartozó kollégái támogatnák egymást?
slide
tovább ...

New slide

Érdekli, hogyan teheti hatékonyabbá a nők előmenetelét?
slide
tovább ...

New slide

Vállalati diversity programokat szervezne?
slide
tovább ...

New slide

Diversity+Employer Branding= Diversity Branding
slide
tovább ...

New slide

Generációs sokszínűség és digitalizáció?

Rólunk mondták

mtd_referenciak

„2009. évben vettem részt az mtd Tanácsadói Közösség 6 napos esélyegyenlőségi referens képzésen. A képzés számomra nagyon sok újdonsággal és élménnyel szolgált, hiszen az elméleti oktatáson kívül, sok gyakorlati tapasztalatot is megismerhettem. Úgy érzem, hogy a 6. nap végére egy olyan képet kaptam e témakörről, ami nagy szerepet fog játszani a jövőbeni munkám során is. A trénerek végtelenül kedvesek és nagy tudással bírtak e területen. Remélem, hogy lesz még alkalmam találkozni Velük. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Karsai Ildikó, humánpolitikai referens, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


mtd_referenciak

„2010. februárban kezdtem el az Esélyegyenlőségi referens tanfolyamot, – nem vártam tőle túl sokat, ezzel szemben az első nap elképedten vettem észre, hogy szinte élvezem minden percét.
Érdekes, színes volt az előadás, az előadók pedig hatalmas türelemmel, tudással tanítottak bennünket és magyarázták el sokadszor is a sokszínűség lényegét. Sokat tanultam, – sok gyakorlati példa volt előttünk, láttuk, hogy mások hogy csinálják.
A lelkes előadóktól sok ötletet kaptunk, jó példákkal, érdekes feladatokkal mozgatták meg a csoport fantáziáját. Egyszer csak azt vettük észre, hogy az előadók lelkesedése átragadt a csoportra is és mindenki lelkesen dolgozott és igyekezett a lehető legjobbat kihozni magából.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az mtd Tanácsadói Közösség által tartott tanfolyamot, és köszönöm az ötleteket és köszönöm minden előadónak a tudást, amit ez alatt a tanfolyam alatt átadtak nekünk.

Böcskei Lászlóné, Északdunántúli Vízmű Zrt.


mtd_referenciak

„Az mtd Tanácsadói Közösség Esélyegyenlőségi referens képzése sok hasznos információval szolgált számomra. Szakmailag igen felkészült, igényes és elkötelezett oktatók színvonalas előadásokkal érzékenyítették csapatunkat. A sokszínűség jó gyakorlataiba pillanthattunk bele és kaptunk lendületet a további munkánkhoz. A képzés nem csak szakmailag volt kiemelkedő, de a körülmények is a profi szervezésről tettek tanúbizonyságot. (A remek hangulatról nem is beszélve!) Igazán nagy élmény volt! Köszönöm!”

Farkas Ágota, BÁCSVÍZ Zrt.


mtd_referenciak

„Nemzetközi vállalatunk felépítéséből adódóan is fontosnak tartja a sokszínűséget, mások elfogadását, vállalati értékei között is szerepel az emberek tisztelete. A mindennapi működésünket gazdagítja, teljesítményünket fokozza. Nagyon sok területen voltak már, s vannak kezdeményezéseink a társadalmi felelősségvállalásra, esélyegyenlőség biztosítására, a sokszínűségnek a vállalatnál történő egyre szélesebb kibontakoztatására.
Számomra az mtd Tanácsadó által szervezett Esélyegyenlőségi referens képzés az „építkezésben” nyújt segítséget, ezeknek a már meglévő elemeknek az egymásra helyezésében.
A képzésen hallottak alapján könnyebb lesz számomra a jövőbeli kezdeményezéseket, akciókat rendszerbe foglalni, és azokat megvalósítani.
Hasznosnak találtam ezt a pár napot a tapasztalatcsere, jó gyakorlatok és a sokrétű háttéranyag megismerése szempontjából.
Külön pozitívuma, hogy benchmark lehetőséget is kínál, hiszen bátran kereshetem egy-egy kérdésben a képzésen velem együtt résztvevő társaimat.”

Torkosné Beleznai Babett, Michelin Hungária Kft


mtd_referenciak

“A „Munkahelyi esélyegyenlőség jogi alapjai” címmel az mtd Tanácsadói Közösség trénere tartott a MOL Magyarország újonnan megalakult Esélyegyenlőségi Bizottsága számára továbbképzést 2013. június 18-án. A képzés keretében áttekintettük az egyenlő bánásmód és a munkahelyi esélyegyenlőség jogi szabályozását, az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz beérkezett, nagyvállalatokra jellemző tipikus panaszokat, azok hátterét és megoldásait, a panaszkezelés módjait. A résztvevők a MOL Magyarország Üzemi Tanácsának és szakszervezetének delegáltjai, valamint a munkáltató képviselői egyhangúan azon a véleményen voltak, hogy az öt órás továbbképzés segítette a Bizottság jövőbeni munkáját.”

Hadházy Tímea, Humán Erőforrás Menedzsment, MOL, Munkavállalói Kapcsolatok szakértő


mtd_referenciak

„Az mtd Tanácsadói Közösség által szervezett Esélyegyenlőségi Referens képzés hasznosítható információk megszerzését és gyakorlati tudás elsajátítását tette lehetővé.
A képzés szakmai színvonala, az előadók felkészültsége megmutatta számunkra az utat, amelyen a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. esélyegyenlőség és sokszínűség témakörében haladni, fejlődni kíván.
Külön öröm volt számomra, hogy ezt a néhány napot igazán jó társaságban tölthettem, és lehetőségem nyílt a részt vevő cégek, vállalatok mindennapi HR-gyakorlatait megismerni.
Köszönöm!”

Szement Ágnes, ösztönzésmenedzsment vezető, MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.


mtd_referenciak

„Cégünk, mint amerikai gyökerű vállalat életében nem kérdés az esélyegyenlőség fontossága, és központi helyen szerepel a vállalati felelősségvállalás kérdése is. Mégis, mielőtt az MTD képzésén részt vettem volna, a kezdeményezéseink nem voltak eléggé hatásosak és elismertek. A képzés segítségével, egy jóval tudatosabb stratégiát sikerült kialakítani, a jogi háttér megismerése, és a gazdaságossági számítások háttere ad egy plusz fogódzót bárkinek, akiknek még a felső vezetést is meg kell győznie az esélyegyenlőség hasznáról, értékeiről.Számomra külön élményt jelentett és értéket képvisel, hogy különböző területekről, és más-más cégektől érkező csoporttársaimmal mennyi hasznos információt, és jó gyakorlatot tudtunk egymással megosztani a képzés ideje alatt.”

Dankó Viktória ex-operatív koordinátor Jabil Circuit Magyarország Kft.


mtd_referenciak

A „MUNKAJOG 2012 – Tisztességes és felelős foglalkoztatás az új munka törvénykönyve alapján” előadás-sorozaton és az „Esélyegyenlőségi referens” akkreditált képzésen vettem részt az mtd Tanácsadói Közösség szervezésében. Teljes mértékben profi előadás és tréning résztvevője voltam, ahol minden szükséges információt megkapunk, minden kérdésünkre választ kapunk
Legjobban az tetszett, hogy mindkét esetben kis létszámú, családias-barátias hangulatú program volt, ahol lehetőség van a saját gondok, problémák megoldására, segítséget kérhetünk a trénerektől és a csoporttársaktól a cégünknél felmerülő helyzetek megoldására jó ötletekkel, praktikus gyakorlati és szakmai tanácsokkal.
Mindkét esemény magában rejt némi pluszt is az átlagos tréningekhez, előadásokhoz képest: a munkajogi előadás sorozaton nagyon tetszett, hogy időnként el-elrejtve igyekeztek a jogi alapfogalmakat is megismertetni velünk (pl.: mi a kógens jogszabály?), valamint hogy az előadók saját gyakorlatukból hoztak példákat, jogeseteket – széleskörű tapasztalataiknak köszönhetően munkavállalói és munkaadói szemszögből egyaránt! Ugyanígy hallhatunk saját példákat az „Esélyegyenlőségi referens” képzés trénereitől, illetve nagyon tetszett, hogy egy egész szemléletmódot (sokszínűség) próbáltak átültetni az előadásaik során.

Kispál Márta, HR Business Partner Assistant, Nestlé Hungária


mtd_referenciak

„Az mtd Tanácsadói Közösség Esélyegyenlőségi referens képzése átfogó képet adott az esélyegyelőség és sokszínűség témakörében, jó alkalmat teremtett a különböző cégeknél meglévő gyakorlatok megismerésére. Elindította gondolkodásunkat, számos, a gyakorlatban is megvalósítható ötlettel távoztunk a program végén.”

Magyar Nemzeti Bank HR


mtd_referenciak

“Nagyszerű lehetőségnek tartom az mtd Tanácsadói Közösség által szervezett Esélyegyenlőségi referens képzésen való részvételt. Lehetőséget biztosított ez számomra, hogy átfogó tájékoztatást kapjak egy viszonylag új, de egyre hangsúlyosabban jelentkező témával kapcsolatosan: az érintett társadalmi csoportok helyzetéről Magyarországon és külföldön, felzárkóztatásukat célzó jogi szabályozásról, a jó gyakorlatokról hazai és külföldi viszonylatban. Meglepő volt azt hallani, hogy az esélyegyenlőséget és sokszínűséget célzó intézkedések nem szükségszerűen tehertételek egy vállalatnak, hiszen a jól menedzselt sokszínűség üzleti előnyt jelent.
A képzés nagyban hozzájárult ahhoz, hogy más szemmel nézzek világra, elfogadóbb, megértőbb legyek bizonyos társadalmi csoportokkal kapcsolatosan.
Az előadók felkészültségén és alkalmazott módszereiken kívül örömömre szolgált még, hogy nagyszerű, a téma iránt elkötelezett résztvevőkkel lehettem együtt.”

Kiss Mózes, HR Project Manager, Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ