slide
tovább ...

New slide

Munka és család - összeegyeztethető?
slide
tovább ...

New slide

Elkötelezett, boldog munkavállalókat szeretne?
slide
tovább ...

New slide

mtd PRIZMA -sokszínűségi szervezetfejlesztési modell
slide
tovább ...

New slide

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatna? Segítünk!
slide
tovább ...

New slide

Vezetők, munkatársak egyedi igényekre épülő képzése
slide
tovább ...

New slide

Egyedülálló képzések az Esély Akadémián!
slide
tovább ...

New slide

Szeretné, ha az eltérő generációba tartozó kollégái támogatnák egymást?
slide
tovább ...

New slide

Érdekli, hogyan teheti hatékonyabbá a nők előmenetelét?
slide
tovább ...

New slide

Vállalati diversity programokat szervezne?
slide
tovább ...

New slide

Diversity+Employer Branding= Diversity Branding
slide
tovább ...

New slide

Generációs sokszínűség és digitalizáció?

Esélykonferencia

A KONFERENCIA KÜLDETÉSE

Célunk, hogy a magyarországi intézmények és nagyvállalatok mellett, a kis- és közép-vállalkozások vezetői és HR szakemberei mind nagyobb körben élni tudjanak a munkahelyi diverzitás, sokszínűség adta üzleti előnyökkel. Ebbéli törekvésünk jegyében rendeztük meg a 2011, 2013 és 2015-ben eltérő sokszínűségi fókusztémával az Esélykonferenciákat, a piaci információk, szakmai ismeretek hatékony megosztását célul kitűzve.

A KUTATÁS

Az mtd Tanácsadói Közösségben kétévenként vállalati esélyegyenlőségi gyakorlatokat feltérképező online benchmark kutatást végeztünk, majd a kutatási eredmények közzétételét és a párbeszéd elősegítését célul kitűző magas színvonalú szakmai konferenciát valósítottunk meg. A kutatás lehetőséget ad arra is, hogy a Sokszínűségi Index alapján rangsorolt Sokszínű Szervezet TOP10 díjjal ismerjük el a magyarországi vállalkozások, intézmények legjobb esélyegyenlőségi gyakorlatait.

A KONFERENCIA

A konferencia célja: szakmai munkánk eredményeképpen, nagyszabású konferenciák keretében tártuk a nyilvánosság elé kutatási tapasztalatainkat, illetve a jó gyakorlatok bemutatásával, a vélemények, tapasztalatok „ütköztetésével” szemléletbeli változásokat kívántunk generálni.

SOKSZÍNŰ SZERVEZET TOP 10

2011. óta, kutatási adatainkra támaszkodva díjazzuk a legjobb esélyegyenlőségi, sokszínűségi gyakorlatokat felmutató cégek törekvéseit. Ebből a célból létrehoztuk a „Sokszínű szervezet TOP 10” címet, amely díj elnyerése 2 évig egyedi logóhasználatra is feljogosítja a hazai szinten legkiemelkedőbb eredményeket elérő, követendő példaként bemutatott vállalatokat. 

A IV. Esélykonferencia összefoglalója