slide
tovább ...

New slide

Munka és család - összeegyeztethető?
slide
tovább ...

New slide

Elkötelezett, boldog munkavállalókat szeretne?
slide
tovább ...

New slide

mtd PRIZMA -sokszínűségi szervezetfejlesztési modell
slide
tovább ...

New slide

Megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatna? Segítünk!
slide
tovább ...

New slide

Vezetők, munkatársak egyedi igényekre épülő képzése
slide
tovább ...

New slide

Egyedülálló képzések az Esély Akadémián!
slide
tovább ...

New slide

Szeretné, ha az eltérő generációba tartozó kollégái támogatnák egymást?
slide
tovább ...

New slide

Érdekli, hogyan teheti hatékonyabbá a nők előmenetelét?
slide
tovább ...

New slide

Vállalati diversity programokat szervezne?
slide
tovább ...

New slide

Diversity+Employer Branding= Diversity Branding
slide
tovább ...

New slide

Generációs sokszínűség és digitalizáció?

mtd Prizma – Sokszínűségi Szervezetfejlesztési Tanácsadás

sokszínű szervezet stratégiai kérdés és az üzleti siker építő köve. Egy sokféle munkavállalóból álló és befogadó szellemiségű szervezet nem alakul ki magától, de számos előnnyel jár, amelyek eléréséhez kínálunk sokszínűségi szervezetfejlesztő szolgáltatásokat.

Az mtd Prizma által az Ön vállalkozása:

 • vonzó munkaadóvá válik a tehetségek körében – motiválttá teszi őket arra, hogy a szervezet sikeréért dolgozzanak;
 • megteremti az innováció és a kreativitás légkörét, amelyben a különbözőségek hasznot hoznak a vállalat számára;
 • sikeressé válik az új piacokon: egy sokszínű csapat eredményesebben érhet el és szolgálhat ki különböző, sokszínű ügyfeleket;
 • könnyebben tartja meg a tehetségeket: a befogadó szervezeti kultúra elköteleződést vált ki és arra ösztönzi a kollégákat, hogy tudásuk legjavát nyújtsák.

Mit kínál vállalkozásának az mtd Prizma? 

Az mtd Prizma egy átfogó sokszínűségi szervezetfejlesztő modell, amely az alábbi elemekből áll:

Helyzetelemzés: kiindulási pontunk a szervezet jelenlegi állapotának feltárása, amely 4 különböző szinten valósulhat meg:

 • Sokszínűségi villámaudit: szervezetfejlesztési modellünk alapléppillére.
 • Sokszínűségi benchmarking: megmutatja a vállalkozás helyzetét más cégekhez képest, szélesebb alapot és támpontokat nyújtva a fejlesztéshez. 
 • Diszkrimináció mentes szervezet: HR folyamatok átvilágítása és tanácsadás a szervezet diszkrimináció mentes működése érdekében.
 • Munkavállalói elkötelezettség vizsgálat: a brandépítést szolgálva hozzájárul a szervezeti diagnózis készítéséhez, valamint segítséget nyújt a munkatársak elkötelezettségének fejlesztéséhez és az átalakulás, kultúra váltás során megvalósítandó akciókhoz.

Stratégia tervezés: a jelenlegi helyzet, a munkavállalói kör jellemzői és az elérni kívánt célok ismeretében, a cég képviselőivel együtt gondolkodva kialakítjuk a sokszínűség menedzsment stratégiai irányait, fókuszterületeit. 

Sokszínűség menedzsment tanácsadás: fejlesztési tervek és megoldások kidolgozása, a megvalósítás támogatása. Javaslatainkat a vállalkozás igényeinek megfelelően alakítjuk, alapozva (de nem korlátozva) az alábbi lehetőségekre, fókuszterületekre:

 • A sokszínűség üzleti előnyei: segítünk megtalálni, hogy az Ön vállalkozása hogyan profitálhat a sokszínűségből, és hogyan fejlesztheti a vezetők elkötelezettségét a téma iránt.
 • Vezetői és menedzsment szemléletformálás, kompetencia fejlesztés: diversity coaching és tréning programok a sokszínűség üzleti hasznáról és egyes aspektusairól.
 • Sokszínűség menedzsment struktúra kialakítása: ki legyen felelős a területért, szponzorok szerepe, munkavállalói önkéntes csoportok alakítása, számszerű célok alkalmazása.
 • Megvalósítás: a megfelelő eszközök, programok kiválasztása legjobb gyakorlatok alapján, például célcsoport specifikus képzés és mentorálás, vállalati események, sokszínűség a toborzásban. Támogatjuk a vállalati szemléletformáló, közösségépítő sokszínűségi programok előkészítését és megvalósítását – úgymint diversity day, filmklub, kerekasztal beszélgetések, diversity dialogue, stb.
 • Kommunikáció: segítünk kialakítani, hogy mit, kitől és hogyan kommunikáljanak sokszínűségről a cégen belül és kívül.

Mérés, monitorozás: feltérképezzük a fejlesztések 1-3 éves eredményeit munkáltatói és munkavállalói szemszögből, igény szerint kidolgozunk egy belső sokszínűség mérési rendszert a cég számára.

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásaink bármelyikét, töltse ki a sokszínűségi Villám Audit kérdőívet, amelyet itt talál, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!